Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /home/gedminai/domains/gedminai.lt/public_html/n/wp-config.php on line 90
AUKŠTOSIOS KULTŪROS IMPULSAI MŪSŲ MOKYKLOJE | Gedminų progimnazija
Klaipėdos miesto herbas Klaipėdos miesto herbas
Klaipėdos Gedminų progimnazija
Savivaldybės biudžetinė įstaiga Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre

Gedminų g. 3
Klaipėda LT-94167
Įmonės kodas: 190444130

Telefonai:
raštinės (8 46) 34 61 09,
El. p. mokykla@gedminai.lt


Kur mus rasti?

Dalyvaujame projektuose:
















AUKŠTOSIOS KULTŪROS IMPULSAI MŪSŲ MOKYKLOJE

Spalio 12 d. mūsų mokykloje startavo respublikinis projektas „Aukštosios kultūros impulsai mokykloms (AKIM)“. Projekto tikslas – mokyklų bendruomenių atskirties nuo kultūros proceso mažinimas. Į Lietuvos mokyklas atvyksta kultūros lyderiai (menininkai – nacionalinių ir kt. premijų laureatai, aukščiausio lygio kultūros žurnalai), taip užtikrinant ryšių tarp centro ir provincijos, aukštosios kultūros ir mokyklų bendruomenių mezgimą.

Penktadienį (spalio 12d.), pirmadienį (spalio 15d.) ir trečiadienį (spalio 17 d.) mūsų mokykloje vyko meninės kūrybos mokymai. 8a klasės mokiniams netradicinę pamoką vedė televizijos žurnalistė Aida Vėželienė. Mokiniai susipažino su televizijos „virtuve”. Žurnalistė papasakojo apie įvairių profesijų atstovus, dirbančius televizijoje, apie galimybes  patekti dirbti į televiziją. Buvo įdomu sužinoti, kaip kuriami reportažai. Mokiniai trumpam  tapo  žurnalistais, įvykių liudytojais. 8b klasės mokinius vertėja Rasa Drazdauskienė mokė vertimo subtilybių. Klaipėdos muzikinio teatro solistė Dalia Kužmarskytė ir jos koncertmeisterė Inga Maknavičienė 8a klasės mokinius supažindino su nuostabiais įvairių laikmečių moterų kompozitorių kūriniais ir padėjo visiems pasijausti tarsi operos teatro salėje.

[nggallery id=101]

projekto koordinatorė
anglu kalbos vyr. mokytoja Kristina Rudelienė

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.